Thuressons Hönseri AB är ett företag som föder upp unghöns, producerar ägg, paketerar och distribuerar ägg till grossister och butiker i hela södra Sverige. Marknadsföring och försäljning av ägg görs i det delägda bolaget Stjärnägg AB. Vi omsätter ca 135 miljoner och har 28 anställda.  Företaget är verksamt på mellersta Öland. Vi är certifierade enl. ISO 9001, 14001 och FSSC 22000.  

Vi söker en driven arbetande Serviceförman till vår djurproduktion. I tjänsten ingår att leda och självständigt utföra arbetsuppgifter inom vår djurproduktion. Här ingår alla sorters djurskötsel, servicearbeten och underhåll av byggnader. Du kommer tillsammans med vår unghönsförman ansvara över en arbetsgrupp av ca 5-7 personer. Det viktiga för oss är att du är pålitlig, noggrann, ansvarsfull, resultatinriktad och vill utveckla företaget framåt samt har ett glatt humör. I arbetet förekommer internationella kontakter varvid kunskap i engelska är meriterande.

Vi tror du har en lantbruksutbildning med djurinriktning eller erfarenhet av djurproduktion samt tekniskt intresse, som driftsledare eller motsvarande. Krav är B-körkort samt att du behärskar svenska i tal och skrift. Tjänsten innefattar schemalagd beredskapstid. Tillträde och lön efter överenskommelse. Vi har kollektivavtal och tillämpar provanställning. Är du den vi söker mejla din ansökan tillsammans med CV och personligt brev till joacim@thuressons.nu senast den 7:e oktober 2021. 

Vid frågor kontakta Joacim på 070-856 22 84 eller joacim@thuressons.nu.

 

 

Arbetande Serviceförman

Aktuellt

Leveransklara unghöns

Nästa omgången med unghöns blir vecka 40 - 2021.
Läs mer